• ¡En oferta!

La civilització... La meva mare! ... (Driss Chraïbi) Abadia Editors

12,95 €
12,30 € 5% de descuento

ISBN: 8496847233

Cantidad
En stock

Estado de Conservación: Nuevo

Aquesta obra inaugura la col·lecció Qâdar de Abadia Editors dirigida per Ramon Sargatal, una col·lecció d'obres d'autorsá magribins, que mésáendavant inclourà també obres d'autors subsaharians. És una obra adequada per a lectors i lectores de totes les edats a partir dels últims cursos de secundària.

Som al Marroc durant la II Guerra Mundial. Una civilització. Una mare. Dos fills es proposen alliberar-la de les rígides tradicions que la mantenen tancada a casa, presonera dels prejudicis socials i sofrint la ignorància de tot i de tothom.

La ràdio, el cinema, la cultura, la democràcia, la colonització. La descoberta de la complexitat d'una altra civilització que es troba tan a prop i tan lluny d'ella. De la mà dels dos fills, i sense renunciar a cap dels seus atributs personals, acabarà esdevenint una altra persona. El canvi també s'operarà en el seu marit.Una novel·la tendra, crítica i humorística alhora. Un homenatge a la dona del Maghreb, però també als seus homes. Un cant a la pau i a l'amor dins de la igualtat.

Ficha técnica

ISBN
8496847233
EAN13
9788496847231
Autor
Driss Chraïbi
Idioma
Catalán
Encuadernación
Rústica. Tapa Blanda
Páginas
145
Año
2008
Estado de Conservación
Nuevo