L'Alcorá i les dones: una lectura d'alliberament (Asma Lamrabet) Abadia

16,95 €

ISBN: 8496847454

Cantidad
No hay suficientes productos en stock

Estado de Conservación: Nuevo

Uno de los Libros Claves para entender la lucha feminista en el ámbito musulmán y del feminismo mundial. Una lectura básica del textos sagrados y tradicionales hacia un retorno a una verdad del Islam donde realmente si empodera la mujer y prueba de que este Din (religión) no la segrega realmente. 

L’Alcorà i les dones ens presenta una relectura de l’Alcorà en clau feminista.

L’autora repassa passatges literals del text sagrat i demostra amb arguments lingüístics, històrics i lògics que no s’hi diu el que molts comentaristes clàssics i moderns han volgut fer creure (i ho han aconseguit sovint!) que hi diu.

Nascuda a Rabat, Asma Lamrabet és una eminent hematòloga de l’Hospital Universitari Ibn Sinâ de la seva ciutat natal. Durant la seva etapa de formació, va viure alguns anys a Catalunya, país que coneix bé perquè va fer les pràctiques de medicina a l’Hospital Vall d’Hebron i perquè el seu marit va exercir el càrrec de Cònsol del Marroc a Barcelona. Actualment, a més de continuar en la seva professió de metge, treballa en un gran projecte de relectura dels Textos sagrats a partir d’una perspectiva femenina.

Ficha técnica

ISBN
8496847454
EAN13
9788496847453
Autor
Asma Lamrabet
Idioma
Catalán
Encuadernación
Rústica. Tapa Blanda
Páginas
215
Año
2009
Estado de Conservación
Nuevo